KuCoin referral programma opnieuw in gebruik: Ontvang tot 20% bonus (2024)

Sinds de start van de KuCoin exchange is het ledenaantal van de exchange hard gegroeid. Dit kwam mede door het KuCoin referral systeem. Hiermee konden gebruikers hun vrienden uitnodigen voor de exchange en zodra deze begonnen met handelen kregen ze een gedeelte van de trading fee van hun referrals. Eind januari, toen de prijs van Bitcoin hoog stond, heeft KuCoin dit programma ineens zonder aankondigingen gestopt. Dit had vooral te maken met de snelle groei van het aantal leden. De prestaties van de exchange ging achteruit, doordat ze de grote mensenmassa niet aankonden. Maar nu is het KuCoin referral programma weer actief!

Maak hier je account aan op KuCoin

KuCoin referral programma opnieuw in gebruik: Ontvang tot 20% bonus (1)

Hoe werkt het KuCoin referral programma?

Het referral programma van KuCoin werkt heel eenvoudig. Wanneer je inlogt op de exchange vind je bij de pagina ‘referral bonus’ onder het tabblad ‘Discover’ jouw persoonlijke referral pagina. Op deze pagina vind je ook een unieke code. Wanneer je deze code aan vrienden stuurt en zei maken via de link een account aan zijn ze officieel jouw referral. Dit betekent dat jij recht hebt op een gedeelte van de trading fee die ze moeten betalen aan de exchange. Dit kan snel oplopen, want er wordt gewerkt met eerste, tweede en derdegraads referrals. Van jouw directe referrals ontvang je 20% van de trading fee. Zodra jouw 1e referral iemand uitnodigt, wordt dit jouw 2e graads referral. Hierover ontvang je 12% van het trading volume. En zodra jouw 2e referral iemand uitnodigt wordt dit jouw 3e graads referral, waar je 8% commissie over ontvangt.

Hoe ontvang ik mijn KuCoin referral bonus?

Zodra een van je referrals gaat handelen, wordt jouw bonus uitbetaald in de betreffende munt waarin gehandeld is. Wordt er gehandeld in KuCoin shares? Dan ontvang je je bonus in KCS. Dus wanneer je meerdere referrals hebt, ontvang je veel verschillende munten. Iedere twee uur wordt de bonus uitbetaald, dus iedere twee uur kun je in theorie Cryptocurrency ontvangen van je vrienden.

Wat zijn de regels/voorwaarden wat betreft het KuCoin referral programma?

De vrienden die je verwijst naar KuCoin zullen 1 jaar geldig zijn. Je kunt dus maximaal 1 jaar commissies ontvangen over de trades die je vrienden maken. Deze termijn gaat in zodra een vriend zijn eerste transactie gedaan heeft.

Maak hier je account aan op KuCoin en begin ook met het uitnodigen van jouw vrienden. Lees hier meer over de Bitcoin koers verwachting.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

Iedere zondag een overzicht ontvangen?

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!

KuCoin referral programma opnieuw in gebruik: Ontvang tot 20% bonus (2)

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.

Gerelateerd

KuCoin referral programma opnieuw in gebruik: Ontvang tot 20% bonus (3)

About Kaj

Ik ben in 2017 currentcrypto.nl begonnen en ik schrijf sindsdien bijna dagelijks over Bitcoin en altcoins. Inmiddels heb ik honderden uren onderzoek gedaan naar alle ins en outs van de cryptocurrency wereld. Ook heb ik talloze boeken gelezen, interviews bekeken en cursussen gedaan. Al deze kennis deel ik met je op currentcrypto.nl en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Heb je een vraag voor Kaj of wil je het gewoon even over cryptocurrency hebben? Neem dan vooral contact op via deze pagina.

View all posts by Kaj

1 CommentClose Comments

1Comment

  • Trackback: Wat is KuCoin? "Een Cryptocurrency exchange van wereldniveau"

Comments are closed.

KuCoin referral programma opnieuw in gebruik: Ontvang tot 20% bonus (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 5708

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.